En bred kunskap om Spanien

Bostadcostadelsol.com drivs av Sven F Källström som har bott över 35 år i Spanien, varav de senaste 30 åren på Costa del Sol. Under tiden i Spanien har han skrivit fem böcker om Spanien och var dessutom grundare, delägare och styrelseordförande i 7 år i Fair Media International som arrangerade den välbesökta fastighetsmässan ”Köpa hus utomlands” i de nordiska länderna.

Mellan 2010 och 2023 drev Sven mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate i Fuengirola som idag är ett av de ledande svenska mäklarföretagen på Costa del Sol.

Under de senaste 10 åren har Sven varit en flitigt anlitad krönikor och författare av artiklar i olika skandinaviska magasin som Svenska Magasinet, En Sueco, Hej Spanien, Det Norske Magasinet och La Danesa.

Svenispanien.se

2017 startade Sven bloggen svenispanien.se, en sida som under åren vuxit och blivit en av de mest välbesökta och populära bloggarna om livet i Spanien.

Spanienproffsen.com

Under 2021 lanserade Sven tillsammans med Reine Johansson en ny tjänst för svenskar som vill bo eller redan bor i Spanien. Eller för dom som besöker landet som turist och är allmänt intresserade av Spanien. På SpanienProffsen.com hittar du ett register över företag i olika branscher där du kan tala svenska och till föreningar, kyrkor, konsulat samt mängder av matnyttiga artiklar för alla med intresse för Spanien.