En bred kunskap om Spanien

Bostadcostadelsol.com drivs av Sven F Källström som har bott över 35 år i Spanien, varav de senaste 30 åren på Costa del Sol. Under tiden i Spanien har han skrivit fem böcker om Spanien och var dessutom grundare, delägare och styrelseordförande i 7 år i Fair Media International som arrangerade den välbesökta fastighetsmässan ”Köpa hus utomlands” i de nordiska länderna.

Mellan 2010 och 2023 drev Sven mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate i Fuengirola som idag är ett av de ledande svenska mäklarföretagen på Costa del Sol.

Under de senaste 10 åren har Sven varit en flitigt anlitad krönikor och författare av artiklar i olika skandinaviska magasin som Svenska Magasinet, En Sueco, Hej Spanien, Det Norske Magasinet och La Danesa.

Varför ska du bara använda dig av Bostad Costa del Sol som din mäklare?

Valet av mäklare bör bestämmas på grundval av flera saker. Det kanske allra viktigaste är att du anlitar en mäklare som är väl etablerad och med ett gott rykte. Vi har över 20 års erfarenhet av att sälja bostäder på Costa del Sol och vår ägare, Sven F Källström, har bott i Spanien i över 35 år. Du kan känna dig trygg när du har Bostad Costa del Sol vid din sida. Vi finns vid din sida från första kontakten tills du har din lagfart i handen och flyttar in.
Vi har över 5 000 fastigheter till salu på Costa del Sol!
Anledningen till att du bara ska välja oss som din mäklare är att vi är anslutna till ett mäklarsystem, som innebär att vi kan sälja inte bara våra egna intagna objekt, utan även alla andra mäklares objekt. Detta innebär för dig som vår kund att vi har till salu över 5 000 lägenheter, radhus eller villor från Nerja till Estepona. Låt oss hjälpa dig att uppfylla din dröm om att leva och bo i Spanien.

Bloggar

svenispanien.se

2017 startade Sven bloggen svenispanien.se, en sida som under åren vuxit och blivit en av de mest välbesökta och populära bloggarna om livet i Spanien.

spanienproffsen.com

Under 2021 lanserade Sven tillsammans med Reine Johansson en ny tjänst för svenskar som vill bo eller redan bor i Spanien. Eller för dom som besöker landet som turist och är allmänt intresserade av Spanien. På SpanienProffsen.com hittar du ett register över företag i olika branscher där du kan tala svenska och till föreningar, kyrkor, konsulat samt mängder av matnyttiga artiklar för alla med intresse för Spanien.