Fristående villa

€ 685,000

Campo Mijas
Översikt
R4740421
VI1009
Fristående villa
Hus
Fristående villa
3
2
285 m²
0
€ 0/år
€ 0/år
€ 0/år
2020
Om bostaden
Härlig villa med separat gästavdelning nära Fuengirola

En mycket charmig villa belägen bara några minuter från Fuengirolas centrum, i det välkända området El Coto. Villan är på totalt 214 m2 byggnadsyta och med en tomt på 670 m2 med en stor pool och extra duschrum och förråd alldeles bredvid.
När du kommer in till villan har du först en trevlig patio med grillplats och i direkt anslutning till terrasser och pool. Du kommer in i själva huset via en stor hall och ett gästbadrum, 2 sovrum med inbyggda garderober och ett renoverat badrum med dusch och golvvärme. Längre fram finns ett fullt utrustat kök som leder till matsalen och en lyxig bodega/vinkällare. Det stora mysiga vardagsrummet med öppen spis leder dig till en täckt terrass som omger villan med utsikt över trädgården och poolen.

Det som gör villan speciell är den separata gästavdelningen i källarplanet. Där finns en gäststudio-lägenhet på 46 m2 med plats för soffgrupp, en dubbelsäng och här finns också ett eget kök och ett badrum med golvvärme.
Du har också en egen ingång från poolområdet som är perfekt för uthyrning eller som gästlägenhet för släktingar och vänner som kommer på besök. Villan har en stor pool med extra duschrum och förråd alldeles bredvid.
Det privata garaget har plats för ett fordon och förvaring samt har också en ingång från bakgatan, så du kan komma in i villan från södra eller huvudingången i norr.

Kontakta oss omgående för visning alla sju dagarna i veckan!
Fristående villa till salu | Campo Mijas Härlig villa med separat gästavdelning nära Fuengirola En mycket charmig villa belägen bara några minuter från Fuengirolas centrum, i det välkända

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.